24 dec. 2010

Årets Julklapp

Hälsning från Tomten

Då jag var så duktig i går och åt min frukost innan jag gick och la mig kunde jag så här på själva julafton unna mig en liten sovmorgon. När jag väl vaknade till liv kunde jag utan att någon lade märke till det smyga ut i tomteverkstaden för att avyttra ett klassiskt 4x4 lågkadens på Järnhästen. Höjde cirka 10w från i förrgår enligt plan då endast fyra stycken skulle avverkas men som den godhjärtade människa jag ändå är passade jag naturligtvis på att köra två stycken bonusintervaller som jag i Karl-Bertil Jonssons anda skänker till någon som verkligen behöver.
Det är ju ändå bara Julafton en gång om året och vad kan då vara en finare julklapp att ge bort än ett par riktigt mulliga styrkeintervaller så håll till godo här nedan kommer årets julklapp från en godhjärtad medmänniska.
Själv önskar jag mig ett nytt batteri till pulsbandet, en liten men ack så viktig detalj.
Återigen en riktig God Jul Fyra egna och två julklappar att ge bort

3 kommentarer:

 1. Storsint av dig att ge bort två styrkefyror så där. Smart med skägget också. Så slipper man svetta ner hojen.
  God jul!
  /J

  SvaraRadera
 2. Effektsiffrorna i all ära, det jag är mest imponerad över är att du lyckas skrämma upp din stillastående träningscykel i nästan 40 km/h...

  //rytzen

  SvaraRadera
 3. Stillastående? Du anar inte vad som krävs för att få upp den i de hastigheterna i min lilla verkstad ;-)
  /Tony

  SvaraRadera