2 dec. 2010

Biljävel

Med en sådan start på dagen som jag hade i morse behöver man ju inte vara president i mensa för att räkna ut att det inte skulle sluta lyckligt. På hemväg från jobbet började det blinka och plinga i instrumentpanelen på biljäkeln! Först var det ABS och antisladd, det tog dock inte lång tid innan det såg ut och lät som värsta tivolit. Familjen Griswalds julbelysning hade sett ut som en dämpad sovrumsbelysning i jämförelse. Killen på Falck som jag talade med i telefon frågade om jag ringde från en flipperhall. Ja vad säger man, lyckligtvis var det ju endast -15°C så man slapp ju frysa i väntan på bärgaren. Bitter? Nej inte jag inte, en sådan här sak är ju precis vad alla längtar efter så här inför julhandeln. Nej nu är det dags att tömma barskåpet.
God natt.
/Tony

2 kommentarer:

  1. Kasst batteri kan jag sätta en slant på....

    SvaraRadera
  2. Det är det jag hoppas på. Besked kommer inom kort.

    SvaraRadera