28 dec. 2010

Bokat och klart


Inte länge kvar.
 Ja jäklar vad härligt, nu blir det lite lättare att stå ut med misärvädret som har bitit sig fast och tydligen vägrar att släppa taget. 29-januari drar jag till Spanien för 14 dagars cykling, det skall bli riktigt gött att komma iväg och få sprätta lite.Som sällskap kommer jag att ha en av mina absoluta favoritcyklister Michael Stevenson vår svenska mästare, det är alltid lika trevligt och en stor ära för mig att få träna med Micke och hans broder Christofer. Bröderna åker ner några veckor tidigare för att kratta manegen så att säga sedan när träningen skall spetsas till en nivå skickas Chrille hem och jag kallas ner ha ha! Nej skämt och sido hur stor viljan än må vara fattas det oerhört mycket för att jag ens skall vara i närheten av den nivå dessa killar befinner sig på. Det är det som är en stor del av charmen med cykling, att man kan befinna sig på helt olika nivåer fysiskt sett och ändå kunna träna och ha det trevligt tillsammans på vägarna. 

Jag skall försöka att få till några pass på löparbanan i friidrottshallen så att jag får känna lite på den nya cykeln och kolla så att allt fungerar som det skall, inte minst den för mig nya effektmätningen från Quarq. Det skall nog inte bli några problem att trivas på den nya cykeln då jag har fått till inställningarna så att jag sitter i stort sett identiskt som på min förra cykel.
Det är inte utan att man känner sig som ett litet barn som precis har öppnat sin favoritjulklapp.
/Tony

4 kommentarer:

 1. För en som aldrig cyklat utomlands låter det där som himmelriket! Have fun!

  SvaraRadera
 2. Tack Tom, det skall bli skönt att slippa testcykeln under ett par veckor. Har jag riktig tur kanske även solen tittar fram en stund.

  SvaraRadera
 3. Argh. Det där lät verkligen härligt. Jag måste nog också styra upp lite solcykling i vinter.
  Kör så det ryker!
  /J

  SvaraRadera
 4. Ja, Johan det är inte mycket som slår solcykling på vintern :-). Hoppas du får till något bra.
  /Tony

  SvaraRadera