15 dec. 2010

Breaking news

I dag var det väldigt nära att det blev en Klassisk Ulf Lundell (En inställd... är också en...) Jag var grymt trött och seg i bilen på väg hem från jobbet i dag, nästan så att jag fick stanna för att ta lite frisk luft efter vägen. Soffan och Handbolls EM kändes väldigt nära men vid närmare eftertanke slog det mig vilket jäkla påhitt det blev förra veckan när jag passade på onsdagspasset och så skönt är det inta att stiga upp i ottan för att ta igen ett överhoppat pass.


Då det efter mycket hårt arbete under hösten äntligen har blivit klart med ett nytt Team inför säsongen 2011, ni kan läsa en liten kort presentation på min blivande lagkompis Johan Anderssons blogg. Jag själv kommer att inom några dagar presentera teamet och dess medlemmar närmare. Lite kort om mina tankar bara. Precis som Johan skriver skall vi tävla i seniorklassen och där köra som ett lag med en "game plan" för varje tävling men vi planerar även att vara med att köra motionslopp och Granfondon samt även Vätternrundan där planen är att ta oss runt så fort som möjligt, det vill säga en bra bit under 7h. Jag vet att det är helt rimligt om alla i startgruppen har samma målsättning och att gänget med sittplatser längst bak i bussen reser på sig och försöker dra sitt strå till stacken. I samband med de arrangemang vi deltar i kommer vi att ha med oss democyklar och annan utrustning från våra partners som de som är intresserade kommer att få testa. Nog om detta för i dag, som sagt närmare presentation kommer.


Den parentesen blev lite längre än planerat, men som sagt med detta i åtanke rotade jag fram tävlingskläderna jag körde i under 2010 för att dra ett sista väss i dem och få lite inspiration inför passet. Jag vill även passa på att tacka Lindström och hela det övriga Boråsgänget för säsongen 2010. Inspirationen hjälpte och jag genomförde ett relativt behagligt pass med handbollen på Fyran som sällskap.

Myspass på Järnhästen

2 kommentarer:

  1. Intressanta kurvor men vilken maxpuls har du på cykel/järnhäst?

    SvaraRadera
  2. Hej Bo, senast jag testade maxpulsen var den 184 bpm.

    SvaraRadera