3 dec. 2010

Redcord

 Nu jäklar är det dags att börja köra seriös bålstabilitetsträning, jag har använt mig av Redcordremmar under några år på gymet och rätt använt är det ett oerhört effektivt redskap för att bygga upp stabilitet i framförallt bålen. Planer på att skaffa egna att ha hemma har funnits en längre tid och nu är det dags att komma till skott så på lunchen i dag blir det ingen löprunda utan då drar jag i väg och hämtar mina egna. Med tanke på hur mycket man kan variera övningarna med dem lär jag inte ha några fritidsproblem i helgen. Det finns en del sköna övningar i klippet från Youtube så på måndag när träningsvärken sätter in beöver jag nog en sekreterare på jobbet om det skall bli något gjort . Det är med slyngetraening som de säger i norge är ju något som enligt sägnen har gjort Thor Hushovd till den värlsmästare han är i dag. Läs mer om det och vad Thor säger själv här. Javisst ja biljäveln, den glömde jag bort i ruset av att snart lägga vantarna på mina nya träningsvänner.
Enligt verkstaden är det förmodligen generatorn och den är ju inte gratis 6000 Sek plus arbete. Tack för den, det ger ju lite extra frustration som man får pressa ur kroppen under helgen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar