3 dec. 2010

God morgon

Den där planen som innehöll tidigt sänggående gick ju upp i rök. Efter det som hände med bilen på väg hem i går med  bärgning, hyrbil och en dryg väntan kom jag i säng långt efter midnatt. Jag fick lyckligtvis en riktigt skön hyrbil. Audi A4 med en avsevärt vassare dieselmotor än vad jag har i Saaben så i morse var bekymren med dubbelfilsgasare som bortblåst. Tack Falck för det, nu kommer bilbytartankarna att snurra med oanad hastighet i huvudet den närmaste tiden. Nu ringer bilverkstaden  så jag återkommer med besked.
Ha det så gött
/Tony

1 kommentar:

  1. Något som jag tittade på med min Audi A5 Sportback 2017 på båda axlarna med två dörrar oberoende upphängning installeras: framifrån - ett tvålänkssystem, och bakom - en femarms konfiguration i en cirkel - med tvärgående stabilisatorer, teleskopstötdämpare, och skruvfjädrar. Jag var tvungen att köpa fjädrarna från leverantören bildelar https://www.motordoctor.se/ att reparera elektroniskt styrda adaptiva stötdämpare och fortsätta bekväma resor utan sprickor.

    SvaraRadera