19 dec. 2010

Jag bara älskar vinter, snö och kyla!

Iskallt

Då är ännu en underbar dag snart tillända. Den började med att jag vaknade av att jag skakade och frös som en nudist på Svalbard. Det visade sig att värmen i huset hade slutat att fungera, men då jag är född med en onaturligt stor portion tur visade det sig att det hade kommit två dm nysnö under natten. Vilken jävla tur för då var det ju bara att börja klä på sig och börja skotta, det tog inte mer än en timma så det var precis att jag hann bli lite lagom varm för att klara av att ta mig upp på vinden för att försöka få fart på värmen. Kan väl säga att det går sådär, jag får värmen att gå cirka en timma i taget så det börjar att bli jäkligt mysigt nu. Är väl snart en 17° inne, härligt var ordet.
Det bästa med att sådant här skit händer är ju att man kan köpa sig precis det man önskar sig allra mest utan att någon protesterar. En värmepump är väl vad alla önskar sig i julklapp, är det inte så?
Sa jag att jag bara älskar kalla vintrar?
/Tony

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar