14 dec. 2010

Kvällspasset

Jag och Stålmannen ;-)
Kvällens show i verkstaden innehållande två stycken intervaller på 20-minuter styck var inte så lättköpta som jag hade önskat. Jag har en svag aning om att jag kan tacka den något överambitiösa lunchjoggen för det, hur smart var det att springa sista 3,5 km i 4,35-4,40 tempo när jag visste vad kvällen hade att erbjuda? Det var ett par gånger under passet som jag fick ta mig i kragen och skärpa till mig när benen gjorde små försök att säga ifrån och försökte få mig att revidera planen på att hålla 95%. Nu visade det sig att de två små veka liven inte var riktigt lika stöniga som gnetgubben, som tack för genomköraren avslutade jag med 4x20 superman i redcordremmarna. För er som inte har koll på värmländskan är stönig detsamma som envis. Lite käk på det här och sedan är det god natt.

Inte bara skönt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar