23 dec. 2010

Jorå så att

Nyklädd
Idag har jag varit riktigt duktig och hunnit med en hel del. Nu när både vatten och värme fungerar som det skall är det ingen konst att få tiden att räcka till. Skinka har kokats och griljerats, det har fixats med risgrynsgröt, klappar har slagits in, granen har ställts på plats och klätts, puh det var inte bara men nu är det gjort.
En del av gästerna har redan dykt upp och kvällen har mest tillbringats i köket med lite avsmakning av skinkan, gröten, diverse glöggsorter och givetvis lite hemlagat julgodis. Nu skall vi förflytta oss till vardagsrummet och se på lite TV och klappa oss på magen för att se vem som somnar först i soffan. Det gäller ju att vara pigg och utvilad för i morgon kanske han kommer, Tomten alltså. Oj vad spännande det skall bli, hoppas bara att jag varit tillräckligt snäll och duktig så att han inte hoppar över vårt hus i år.

Jag passar även på att önska alla er där ute en riktigt God Jul. Se till att ha det så bra det någonsin går under julhelgen.

Jo förresten. jag hade ju inte varit jag om jag inte hunnit med en liten lätt löptur för att göra plats för alla godsakerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar