28 dec. 2010

Klenben

Med en stor portion övermod och en liten del slarv genomfördes dagens styrkeintervaller. Kadensen på dessa skulle sänkas till runt 40 rpm och för att värdena på datorn inte skall "fladdra" allt för mycket skulle jag även ändra uppdateringen i denna från varje sekund  till var femte sekund. Naturligtvis glömde jag i brådskan att ändra detta samtidigt som jag med en alltför stor portion självförtroende vred upp motståndet högre än vad mina tunna ben klarade av. Detta resulterade naturligtvis i att intervallerna blev allt annat än stabila, effekten sjönk snabbare än kvicksilvret i en utomhustermometer. Jag blir ganska trött på mig själv när jag inte stannar upp och tar mig den minut som krävs för att fixa till datorn och börjar om med en belastning som är anpassad efter mig själv och på så sätt får till passet som det var tänkt.
Det är dock inte mycket att gnälla om i efterhand, utan det är bara att ta nya tag inte göra samma tavla nästa gång.

Nu skall jag försöka att njuta av att vara ledig från arbetet resten av veckan och om YR håller vad de lovar kanske det till och med kan bli säsongspremiär på vintercykeln, bara det gör ju att mungiporna åker upp en bit.

Ett par timmars sömn på detta för att senare orka med att titta på när småkronorna tvålar till ryssarna ordentligt i JVM. Kan det bli en bättre start på ledigheten?

Så kan det gå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar