17 dec. 2010

Mörkrädd?

Vart är Clark Griswold?

På väg hem från arbetet igår tog jag en annan väg än den jag normalt åker, passerar då ett litet samhälle som heter Vålberg. Någonstans mitt i detta samhälle står ett hus (ja det är ett hus där bakom) som håller på att få mig att köra av vägen. Helt plötsligt kändes det som att jag kastats till Breckenridge, Colorado, USA, jag tvärnitade för att ta några kort och jag hoppades nästan att Clark Griswold skulle kliva ut på trappan för att hälsa på mig. Jag hann nästan bli lite besviken att han inte dök upp innan jag hastigt rycktes tillbaka till verkligheten och darrande fortsatte hemåt. På grund av denna omskakande upplevelse blev det inen träning på Järnhästen  denna kväll utan jag förmådde mig endast att köra lite allmänstyrka med Redcordremmarna.


Suddig bonusbild tagen i farten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar