29 dec. 2010

Oj oj oj...

Det är en lång väg kvar innan styrkeintervallerna sitter där jag vill ha dem. Körde ett nytt pass med lågkadensare idag dock med bättre kontroll än igår, men jag skall väl erkänna att jag hade hoppats på något högre siffror.
Lyckligtvis kan en del av vekheten skyllas på en sömnlös natt med JVM-hockey som sällskap, killarna i laget gjorde en kanoninsats särskilt Lehner i målet så det var värt att hålla sig vaken.

När det gäller styrkan så är det något jag kommer att fortsätta med utöver vintern och våren. Det blir ytterligare ett tvådagarsblock innan vilan, efter det kommer ett pass i veckan att avsättas för styrkeintervaller på 35-40-kadens. Med tanke på vad jag presterade idag är det inte utan att jag får ta en allvarlig funderare på om det inte är dags att även ta till skivstången på allvar för att åter bygga upp maxstyrkan ordentligt.

Hade ju hoppats på mer

2 kommentarer:

  1. Vilken mätutrustning använder du? Snygga grafer. 355W med 148 i puls kan ju inte vara såå dåligt.

    SvaraRadera
  2. Jag kör med SRM. Nja på denna typ av intervaller är inte pulsen särskilt tillförlitlig som parameter för hur mycket man får slita :-)

    SvaraRadera