18 dec. 2010

På rätt väg

Bara min
Dagens andra pass var väl egentligen en fortsättning på morgonens distanslöpning, vilan mellan var dock lite väl lång för att det skall vara helt optimalt för syftet. Ja så kan det bli ibland när man surar till över grisvädret som regerar.
Just nu så här efter att dagens träning är genomförd känner jag mig ändå rätt nöjd, har precis öppnad en flaska italienskt rödvin som inhandlades med utseendet på flaskan som referens och det smakar faktiskt helt ok så här efter lite fysisk aktivitet. Det blev inte sämre av att jag hörde ett nej tack på frågan om min sambo Terhi ville vara med och smaka.

När det gäller träningspasset ökade jag 10w och 15 minuter på distansdelen och det kändes otroligt komfortabelt. Även när det kom till de avslutande 30-sekundarna la jag på två stycken, var dock lite ivrig på de första och höll inte planen på 600w utan det det skenade lite men inte värre än att jag höll ihop det skapligt. Det känns som att planen fungerar så här långt och med en vecka kvar av gnetfasen har jag gott hopp om att målet med den delen kommer att uppfyllas. I morgon blir det endast ett lätt pass på morgonen för att sedan ladda för EM-Finalen i handboll där de svenska tjejerna skall försöka upprepa vinsten från gruppspelet mot norskorna. Jag tror dock att det blir en svår uppgift men hoppet är det sista som sviker. Nu väntar en god middag och det som återstår av min lilla röda.
/Tony


Härlig känsla

1 kommentar:

  1. Det är alltid bra att fylla på blodomloppet med Toscanaviner. Det ger en extra skjuts på återhämtningen.

    SvaraRadera