23 dec. 2010

Skönt med lediga dagar.

Jag fick under gårdagen äntligen riktigt snurr på värmen i huset och vad det verkar fungerar allt som det skall och vi har nu stabila 21° C inomhus, det känns gött då julen med nära och kära skall firas hemma hos oss detta år. Skönt att slippa dela ut instruktioner på rejäla åkerbrasor till gästerna som dyker upp under julhelgen. Det verkar dock som att det vilar en liten förbannelse över denna vinter. När jag trodde att allt jävelskap redan hade inträffat så dyker det upp ännu en liten grej. Det kom inget vatten ur kranarna i morse, naturligtvis hade frostvakten i pumphuset bestämt sig för att säga upp inatt. Det var bara att ta fram värmepistolen och tina vattenrör för att sedan försöka att få fart på frostvakten igen. Skönt ändå att slippa gå sysslolös nu när man lyckats att få ett par dagar ledigt från jobbet.

Mitt i kaoset av trasiga bilar och iskalla hus lyckades jag i går peta in ett kort men lagom intensivt pass på Järnhästen.
När det gäller träningen planerar jag att under en övergångsperiod köra lite 4:or med låg kadens och relativt hög belastning. Första passet kördes som sagt igår och det kändes helt ok, hoppas den känslan följer med när belastningen kommer att ökas.

Styrkeintervaller 6x4 min
När det gäller vinterhelvetet ser det ut som jag kommer att få slippa det under några veckor från slutet av Januari. Det är inte utan att jag börjar länta.
/Tony

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar