13 dec. 2010

Skrattmatch!

Är väl att överdriva lite, det var ju inte riktigt Zlatanklass men när 3x20 känns som ren njutning kan jag inte annat än sitta här efteråt och småmysa lite. Första två gick i stort sett av sig själv, det var bara sista 7-8 minuterna på tredje som jag fick bita lite. Ja lite fusk var det då jag fick badda på med lite Voltarengel innan start. Nu är det dusch och John Blund som väntar, det är ju en dag i morgon också.

Fredagsmys på en måndag.

 

2 kommentarer:

  1. Skönt när 3x20 känns som en skrattfest. Jag kör mitt första 3x20 nästa måndag. Får se hur skrattig jag är efter det.
    /J

    SvaraRadera
  2. He he, ja det är härligt när man har sådana dagar, synd bara att dagarna när man gör allt annat än skrattar kommer oftare. Du kan väl ta en skön bild så att vi får se hur mycket du skrattar :-)
    /Tony

    SvaraRadera