31 dec. 2010

Slut på 2010.

Då var årets sista träningspass avklarat och vi står här hemma i köket och förbereder en härlig nyårsmeny bestående av bland annat en härlig Risotto med kantareller och Tournedos på en salladsbädd. Detta sköljer vi ner med en Amarone.

Dagen började med en lätt joggingtur på drygt 19,5 km, det kändes härligt att kunna få ett pass utomhus på årets sista dag. En lugn löptur på vägarna runtomkring där vi bor, den tur jag hade planerat från början fick dock ändras lite då tydligen Värmlands alla jakthundar hade någon form av årsmöte efter den vägen, det var lite väl mycket skäll och fradga för min smak så det fick bli till att vända och ta en annan väg.Denna lilla runda skarvades sedan på med 2h distans på Järnhästen. efter den insatsen smakade det bra med en något sen frukost.

Distans
Nu skall resten av kvällen avnjutas med god mat och dryck.

Gott nytt år på er alla vänner.
/Tony

3 kommentarer:

 1. Vad är hemligheten? För ett par år sedan kunde jag köra ett par timmar distans på trainer/monark men i dag kan jag inte motivera mig, vilken skön rulle kör du på laptopen eller vad är det som håller dig vid liv?

  SvaraRadera
 2. Gott nytt år. Kör så det ryker 2011.
  /J

  SvaraRadera
 3. Ja du Markus, hemligeten är väl att se till att ha det så tråkigt att TC-passen blir det roliga. Nej skämt å sido så tycker även jag att de längre passen på testcykeln är om inte vidriga så bra tråkiga. Till detta pass var det en blandning av vinterstudion och The Fast and the furious som gjorde jobbet. God fortsättning på det nya året.

  Det samma till dig Johan och god fortsättning. Träna inte för bra bara så att du susar förbi på VR ;-)

  SvaraRadera