4 dec. 2010

Smartass


En dagens
 


Även ett avbrutet pass är ett pass. Tänkte köra Sweetspot (SST) 3x20 min med avslut i Vo2 zon på alla tre intervallerna. Märkte redan efter ett par minuter in på första när jag kikar på pulsen att allt inte stod rätt till, normalt när jag kör SST ligger pulsen på runt 140 bpm och riktigt där var den inte, snarare en bit över 150 bpm. Känslan var dock att det gick väldigt lätt så smart som jag är fortsätter jag som om allt är som det skall. En normalbegåvad person skulle ju ha avbrutit passet redan fem minuter in på första intervallen men nu är jag ju inte riktigt 100 så naturligtvis blir det även en andra intervall denna med en ytterligare pulshöjning med 5-8 slag. Efter denna intervall fick jag så äntligen svar på varför Mensa jagar mig i tid och otid och vill ha mig som hedersmedlem. Ja just det tro det om ni vill men gubben klev av och avbröt passet. Hur ofta har det hänt? Typ aldrig, men nu är det ju så att även gamla gubbar veknar med åren, frågan är bara vad detta skall leda till? En ny trend eller det kanske är så att avbrutna pass blir det nya vita. Nej nu hinner jag inte skriva mer, det är julpynt och städning på G så jag måste sätta mig och kolla på det i stället för att slöa här framför datorn.
/Tony

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar