6 dec. 2010

Tack Saab

När jag i dag kontaktade verkstaden för att kolla om de hade något besked att ge mig efter felsökningen fick jag beskedet att de höll på att byta generator och att bilen kan hämtas i morgon. Va fan! Tänkte jag, men som tur var höll jag igen lite och sa. Ni skulle ju höra av er med besked om vad felet var och ett prisförslag då jag vet att bara generatorn kostar över 6000 om det är den, sedan tillkommer arbete och med tanke på att den jäkla bilen har gått 10035 och inte 9999 mil gäller ju inte maskinskadeförsäkringen längre. Vänta lite skall jag kolla sa den jag talade med och pep i väg, efter en liten väntan kom det för mig göttiga svaret att de tar det på good will. :-) inte en miljon direkt men gott nog för mig. Med tanke på att jag i dag har tjänat minst 6000 Sek börjar ju direkt funderingarna på vad katten man skall köpa för de pengarna?

För att spara är väl aldrig att tänka på?
/Tony

2 kommentarer:

  1. Grattis! Sånt där är alltid skönt.

    SvaraRadera
  2. Tack Johan. Ja sådana överaskningar får man inte för ofta...

    SvaraRadera