7 dec. 2010

Trött men nöjd


Inte bara att ställa ut skorna!
 Om gårdagens 3x20 minuter var riktigt gristunga så var dagens 2x20 minuter något som bara skulle genomföras enligt plan. Jag kom i gång med passet minst 1,5h senare än önskat. Då jag hade ett par tusenlappar som riktigt brände i fickan fick Elgiganten ett besök och en ny kamera inhandlades på vägen hem från jobbet. Väl hemma försvann tiden i ett litet nafs då jag inte kunde låta bli att öppna kartongen, så det blev till att skicka in lite kaffe i systemet för att sedan bege sig ut i verkstaden där den kära järnästen stod och frustade.
Att det inte skulle bli årets glädjechock kändes omedelbart så efter tio minuters uppvärmning var det bara att sluta ögonen och börja borra. Bokens äldsta knep fick ryckas som
ess ur rockärmen, det blev till att slänga en handduk över displayen, köra på känsla och börja räkna låtar. Att alla låtar är tre minuter är ju något man lärde sig redan i skolan så gissa om det var skönt när jag tjuvkikade under handuken då femte låten startar och klockan står på nästan 19 minuter och jag ligger 2 watt över plan.
Andra intervallen var lite jävligare, man går ju inte på den lätta två gånger i rad så då var det bara att ställa om fokus och köra 5 stycken fyror utan vila, då helt plötsligt var det ju nästan ingen konst när fyrorna kördes på 95%. Ja ja det där sista var ju inte helt ärligt men nästan. Nu är veckans två grispass över för denna gång, i morgon kan det bli en skön rulle på datorn under passet då belastningen kommer att vara lite lägre.
/Tony

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar