9 dec. 2010

Uppvärmd

DMC-TZ10

Gårdagskvällen försvann i alltför snabb takt på grund av, eller tack vare att jag återigen inte kunde låta bli att börja pilla med den nya kameran. Det är mycket att ta in för en gammal gubbe då det finns knappar och rattar till oändligt många funktioner som jag knappt har hört talas om så det blir till att använda sig av automatläget en tid framöver. Mitt i allt detta laddades Picasa ner för att det skall tydligen vara ett bra program att spara bilder i så bilder sorterades, mappar och album skapades och vips så var klockan allt för mycket för ett träningspass. Jäklar vad gubbgrinig jag kan bli på mig själv när träningen som planerats inte blir av bara för att jag skall "bara" en liten stund. Kvällen fick ett hastigt slut då jag bestämde att det får bli ett morgonpass. Klockan ställdes och fosterställning intogs.
Jag studsade inte direkt ur sängen när klockan ringde och gårdagens skulle till att bli till en dagens. Efter snabb påklädning och lite BCAA nedsköljt med ett glas vatten klev jag så ut i verkstaden och avverkade ett tempopass på 300w över 65 minuter, känslan var behaglig och fredagens avsnitt av På spåret där Peter Apelgren var i högform gjorde att tiden försvann i en rasande fart.

/Tony


En micrad gårdagens

3 kommentarer:

 1. 300 watt i 65 minuter, det är fin morgongymnastik det.

  SvaraRadera
 2. Tjena Tony. Kul att du startat en blogg. Kör hårt.

  /Patrik

  SvaraRadera
 3. Ja Johan, den uppvärmningen satt som en fläskläpp.
  Gott med lite frukost efteråt

  Hej Patrik. Roligt att du har hittat hit, lite kvar att göra innan sidan
  är färdig. Kör hårt själv, hoppas vi ses framöver.

  SvaraRadera