18 dec. 2010

Växling

Skitväder
Sitter här i köket nyss hemkommen från en liten löptur och petar i mig lite frukost. Grundplanen var att växla över till crossen och ta vinterns första distanspass på den, men det sket sig ordentligt då jag vägrar att träna cykling ute i skitväder. Under tiden som jag håller på att byta om börjar det att snöa rätt ordentligt och det tilltar hela tiden så den plan jag hade revideras och det får bli Järnhästen och vinterstudion som får bli mitt sällskap under några timmar istället.
Morgonjoggen kändes väldigt behaglig, jag sprang på känsla och hade därför placerat 310:an under jackan i försöket att känna mig för och ha ett stegrande tempo utan att för den skull slita. Nu när jag sitter här och kikar på facit får jag säga att det gick över förväntan då jag när det kommer till löpning är riktigt jäkla usel på att känna hur fort (eller för att hålla mig till sanningen skall jag väl skriva sakta) det går men jag kanske kan lära mig det också med åren.
Nu är det dags att fullfölja växlingen och stega ut i verkstaden, inte den roligast formen av träning men det får duga. I eftermiddag blir det till att börja smida allvarliga planer på att bege sig till något ställe med bättre klimat. Fortsätter denna väderlek lär det bli redan i januari...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar