20 jan. 2011

Änglar finns dom?

Jag har sedan en tid tillbaka funderat på att ladda ner och testa någon av filmerna från the sufferfest.com och i dag när jag kom hem från jobbet fanns det ingen återvändo.
Då jag kände mig lite halvseg och klockan hade hunnit bli lite väl mycket förstod jag att det skulle krävas något annorlunda för att få till något som skulle kunna kallas effektiv träning. Efter en snabb överblick av de olika filmerna valde jag Angels, enligt beskrivningen skulle den innehålla fyra halvlånga intervaller.
Efter lite uppvärmning skulle 10 min over/under i en minuterblock köras, denna tio minutare visade vara i nästan 12 minuter. Därefter skulle tre stycken åttor med diverse attacker genomföras, säga vad man vill men maken till korta 60 minuter på Järnhästen har jag sällan upplevt och bara det gör det värt att ladda ner och testa ytterligare några av dess filmer.
Jag ger detta upplägg fyra av fem Järnhästar.


Sufferfest nr1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar