12 jan. 2011

Dagens sittning på Järnhästen

Lade mig på en bättre nivå med fyrorna idag även om det kändes tyngre än önskat. Det kommer att ta några veckor för vänja kroppen att arbeta utanför komforzonen. Just det där med att ta i och låta det göra lite ont är vad som krävs för att fila till de där stickorna som saknas i asken. Ofta är det så att jag har allt för lätt att falla tillbaka och köra de för mig bekväma tjugorna, men denna gången har jag lovat mig själv att löpa linan ut för att se vart det kan bära.

4x4 min + 4 min


Har jag tur och det löser sig med logistiken imorgon kan det bli premiärtur på LiteSpeeden, jag skall nämligen försöka få till ett besök i friidrottshallen i Karlstad och köra ett par timmar på löparbanorna tillsammans med ett gäng glada gubbar från Karlstad med omnejd.
Det skall bli härligt att få köra racer på riktigt och spänna vaderna lite på de sugande tartanbanorna. Längtar som ett barn på julafton på att få testa den nya cykeln för att känna om den levererar det ser ut att kunna göra.

4 kommentarer:

 1. Härligt att få testa nya hojen. Den ser riktigt snabb ut. Min stackars Canyon tittar lystet på mig varje dag.

  SvaraRadera
 2. Snabb är den nog, hoppas att man orkar hålla sig kvar när den drar iväg :-).

  SvaraRadera
 3. Det där med bekväma tjugor har jag aldrig varit med om. Skall jag lida tycker jag det är bekvämare att göra det mycket och kort är lite och länge, bra att vi har olika styrkor i TSG.

  SvaraRadera
 4. He he, jag förstår vad du menar Marcus men jag gillar de där rackarns tjugorna :-)

  SvaraRadera