30 jan. 2011

Första passet.

Då börjar första dagen här i Altea lida mot sitt slut och vi sitter här i villan framför en varsin dator och slösurfar lite. Jag fick ihop fyra timmar på cykeln idag, ja skall jag vara ärlig så är det en sanning med modifikation. Micke skulle ta det lite lugnt idag då han har haft lite känningar i ett knä och när han svängde av hemåt skulle jag skarva med några fyror i en stigning för att sedan leta mig hemåt själv. Det var inga större problem ända till det att jag var 25 meter från huset och trodde att jag åkt fel. Gött att jag var riktigt uppmärksam när vi stack iväg i morse så att jag på grund av det fick i hop den sista halvtimman irrande i området där vi bor. Jag var nog och vände alldeles intill huset 3-4 gånger innan jag lyckades svänga in på rätt gård.
Vart tog jag vägen?
Förutom det lilla missödet med navigeringen känner jag mig nöjd med den första dagens träning, först ett par timmars lätt distans för att köra flygresan ur kroppen följt av några intervaller för att väcka kroppen efter en veckas hårdvila.

Här är jag

 
 Nu planeras det för lite matlagning och det vankas kycklingfilé med diverse tillbehör, det kommer förmodligen att smaka smaskens. När det är avklarat är det bara att klappa sig på magen och krypa till sängs. I morgon väntar en ny dag i sadeln och som det ser ut nu blir det lite sovmorgon för att invänta lite finväder, tydligen skall ett litet regnväder dra förbi under natten och solen dyker förhoppningsvis upp runt lunch.

Fin vy med Benidorm i horisonten

Till sist dagens passdata från Garmin


4 kommentarer:

 1. Hej! Hörde att du skulle vara i Altea,kul, om du har några frågor om rundor eller vad som helst i trakten så känner jag till området inom en 5 h cykelradie, så är det bara maila.
  Vi kommer ner på onsdag.

  patrikda@yahoo.se

  Mvh
  Patrik Dahl
  cykelcity vet

  SvaraRadera
 2. Kul, det kan vara bra med lite tips. Särskilt då hur man enklast hittar hem :-)

  SvaraRadera
 3. Tjena Tony!
  Av bilden att döma så ser det ut som du kört en hårddeff det sista :-)
  Kör hårt!
  //Johan

  SvaraRadera
 4. Ja du Johan, svart är tjockisens bästa vän :-)

  SvaraRadera