8 jan. 2011

Jag är en lögnhals!

Likt en Pinocchio sitter jag nu här med en näsa som har växt sig lång på grund av mina lögner. Det här med vintercykling i skitväder, ja cykling i skitväder överhuvudtaget egentligen har jag dyrt och heligt lovat att om det inte är tävling skulle detta för mig vara ett avslutat kapitel. Jo jag tackar, detta löfte sket sig med råge idag.
Dagens distanspass som jag hade planerat att hinna med innan snön började falla blev på grund av att jag tonårstrött inte kom upp i tid. Detta innebar naturligtvis att när jag var drygt en mil mil hemifrån så öppnade sig himlen och snöflingor stora som dasslock började falla. Jag funderade ett slag på att vända direkt men när jag ändå hade fått på mig alla kläder tänkte jag att fortsätter ett litet tag innan jag vänder, vilket var allt annat än ett smart drag. Det hela slutade med ett varv på 2,5h som var betydligt mer psykiskt än fysiskt påfrestande, inte utan att att jag och förmodligen flera med mig längtar efter snöfria vägar. Nåja nu är ännu ett misärpass avklarat och jag är en dag närmare resan till Spanien.Efter ett någorlunda snabbt ombyte hoppade jag upp på Järnhästen för att få i mina planerade 3,5h vilket jag lyckades med. Totaltiden blev nästan 3 timmar och 50 minuter så jag fick göra som de rika och vackra gossarna på Stureplan gör med Cristal, ja det blev helt enkelt till att vaska 20 minuter.


Nu däremot ser jag fram emot de kommande veckorna, det skall bli kul att se om det kommer att ske några framsteg med fyrorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar