17 jan. 2011

Träning och Idrottsgala

Träningen är inte så mycket att skriva om, det går ganska tungt just nu och jag känner mig lite sliten. Jag tänker dock fullfölja till och med tisdag - onsdag nästa vecka för att därefter vila fram till första passet i Spanien.
Vad Micke har för planer när jag kommer dit vet jag inte riktigt även om jag har mina aningar om vad som komma skall. Skönt ändå att slippa fundera så mycket och bara åka dit och köra på i två veckor.

Inte riktigt som önskat men det kommer snart att släppa.


Satt och kikade lite på idrottsgalan under kvällen och det var inte utan att jag blev lite besviken över några av valen av pristagare. Inget ont om Hellner men  Henrik Sedin vann trots allt poängligan i NHL och fick även Hart Memorial Trophy som NHL:s mest värdefulla spelare...
Detta var tydligen inte tillräckligt för att få priset som årets manlige idrottare men vad kan man vänta sig då Ibra inte ens är nominerad i någon kategori? Men men han är ju bara en av världens bästa fotbollsspelare och det är ju inte mycket att komma med när det gäller svensk idrott.

När det kommer till årets lag överträffade nomineringen av damlaget i landbandy det mesta. Där har man en riktigt stor idrott som verkligen förtjänar att nomineras... Ja tjena.
Nej där håller jag med Wikegård helt och hållet när han säger att landbandy är en sport för vänsterhänta och sängvätare :-)


Gött då att Alshammar fick vinna Jerringpriset, väldigt rättvist i mina ögon.

Sedan måste jag nämna Handbolls VM. Ännu en vinst för de svenska killarna, denna gång mot svårspelade Sydkorea. Set ser bra ut så här långt, hoppas de håller hela vägen och åtminstone når en sjundeplats så att OS-kvalet nås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar