15 jan. 2011

Ute blev inne

Efter tjugo minuters sladdande på oplogade vägar tog efter några hallelulja moment mitt förnuft till fånga och vände hemåt. Det kändes som att det var lika bra efter att nästan ha blivit överkörd av två personbilar och en lastbil. På den korta vägen hemåt gällde det att hålla tungan rätt i munnen och vid mer än ett tillfälle var det mer tur än skicklighet som gjorde att jag höll mig på benen.
Snabbt ombyte och upp på Järnhästen var planen, jag han inte mer än få av mig kläderna innan jag ser plogbilen dundra förbi utanför köksfönstret, det var så dags.
Okej tre timmar Järnhäst är inte fy skam det heller, man hinner med att fundera en hel del under distanspassen inomhus. Idag kretsade tankarna ganska mycket kring brunbrända ben och solglasögon, och med tanke på att jag ändå är landsvägscyklist kanske det inte vore en sådan dum idé att montera upp ett antal solhimlar i verkstaden. Tänk vad härligt att ta sig en dusch innan TC-passen, fixa till backslicken lite och dra på sig solbrillorna för att sedan mysa sig genom ett lätt inomhuspass. Ja detta tål verkligen att tänka på, lägger man upp detta rätt kanske det går att sälja in här hemma.
Efter två timmar på hästen väcks jag brutalt ur min dagdrömmar av att Terhi min sabo sticker in huvudet och frågar om jag glömt att vi skall sladda upp till Sunne för att hämta åtta nya innerdörrar?
Självklart inte säger jag med fingrarna korsade bakom ryggen. Hur i helsike skall jag hinna detta? Det finns inget annat att göra än att öka 30-40w sista timman och det var precis vad som krävdes för att jag skulle hinna i tid. Vad gör man inte för att ligga alla till lags :-).

Lördagsdistans

Färden med bil och släp fram och tillbaka till Sunne var nästan lika spännande som den korta vändan med vintercykeln. Allt gick dock bra och dörrarna kom med hem, sitter nu avslappnad med ett glas rött och det lär inte dröja innan det börjar klippa i ögonen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar