3 jan. 2011

Vardag igen

Ja då var man tillbaka i vardagen igen efter ett par veckor med mer ledighet än arbete som omväxling. Det var dock inte utan att jag längtade efter sovmorgon när väckarklockan ringde imorse. Samtidigt är det skönt att komma tillbaka i lite vardagliga rutiner även om det kan bli några sena kvällar framför TV:n nu när slutspelet i Junior-VM som väntar. Fortsätter killarna spela som de hittills gjort kan det bli ett par roliga kvällar/nätter framför burken.
När det kommer till egen träning är det två pass med styrkeintervaller som väntar denna vecka, det känns att benen inte är vana att göra den typen av arbete, förra veckans träning känns fortfarande lite i låren men förhoppningsvis finns det kraft och vilja till ytterligare ett par omgångar med fyror med låg kadens.

Det var ju familjemiddag hos kära Mor igår med kalkon och alla tillbehör som hör till, jag tror ingen gick därifrån hungrig även om jag är rätt övertygad om att jag vann totalen. Det bör med tanke på den goda middagen finnas lite extra energi att gå på under de kommande dagarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar