1 feb. 2011

Dagen i bilder

 Sen start även idag, dock inte lika sen som igår 11.52 gick startskottet idag det var nämligen så att SM i sophämtning gick av stapeln under förmiddagen och vem som avgick med segern råder det inget tvivel om. Självförtroendet var på topp och som ni ser på klädseln hade segern tagits ut i förskott.


 Efter prisutdelningen lämnade vi det "lilla" huset som vi nu när de sista norrmännen har åkt hem har för oss själva och styrde kosan ut mot kusten och Calpe.


I ett lugnt och behagligt tempo cruisade vi längs kusten och njöt av det fina vädret.


Ja lugnt och lugnt det är skillnad på proffs och vanligt dödliga. Själv fick jag stå och bryta för att hålla jämna steg med fotografen.En kort paus för att kontrollera kartan och ta reda på vilken väg vi skall ta för att komma vidare dit det är tänkt.


Tråkigt nog visade det sig att den vägen vi valde inte ledde någonstans. En halvdryg klättring senare tog vägen slut och det var bara att vända om. Nerför gick det dock lite lättare och snart  var vi på rätt spår igen.


Detta gjorde kartläsaren överlycklig och han kände sig tvingad att briljera lite i den stekande solen, men strax efer detta kände Micke att han hade fått nog för idag och kom på den lysande idén att vi skulle dela på oss då jag ville ha en liten intervall inlagd innan jag kunde känna mig helt nöjd med dagen. Okej tänkte jag och kollade om jag hade taxipengar med mig, man vet ju aldrig vart det kan bära iväg om jag skall ge mig på att navigera själv.


Det blev en fin klättring i vueltans fotspår från Parcent, det var cirka 350-400 höjdmeter om jag tolkade det hela rätt.


Efter det bar det mestadels nedåt på vägar som slingrade sig fint fram och inbjöd till lite nedlägg och det var inte utan att man som gammal motorcykelåkare blev lite sugen på knäskrap.
I morgon väntar en ny dag och då skall jag åter bege mig ut på en egen tur och det skall bli spännande att se vart jag hamnar då.
En sak är dock säker, rejält med € och kontokortet åker med då finns det åtminstone alternativ om jag skulle hamna på villovägar.


Till sist lite siffror och dylikt från SRM och Garmin
Ha det så gött

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar