24 feb. 2011

En heldag snart tillända.

Idag har jag kört ett dubbelpass av guds nåde. Uppstigning redan 05.40 för att hinna till jobbet i tid, lite lätt frukost för att inte reta upp magen fullständigt sedan direkt 8h distans framför datorn. Jag kände mig inte så oerhört krispig när jag kom hem vid 18.45 så det blev till att skarva med ett pass på Järnhästen. Funderade ett tag på vad jag skulle köra och tog ett snabbt beslut, 200w till utmattning blev det. På med sportradion och där vevades Hellners och Jönssons sprintfinal fram och tillbaka, det var en härlig uppvisning Hellner bjöd på när han lekte hem finalen.
Hur länge pallade jag då? 40 minuter blev det sedan klev jag av och intog ryggläge i soffan, där ligger jag nu och inväntar sporten så att jag kan gotta mig lite till i dagens skidframgång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar