27 feb. 2011

Kejsarens nya kläder

Idag kommer det att vara fullt upp. Först skall bilen tvättas sedan väntar några timmar med dubbeljakt från Holmenkollen och Kuurne-Brussel-Kuurne. Jag tänkte också klämma in ett pass på Järnhästen kompletterat med lite bålstyrka så det är bäst att jag lägger på en rem om allt skall hinnas med.

Då Sportful har designen klar för hur de kläder vi skall använda oss av under säsongen passar jag på att visa den. Modellen på kläderna är den samma som Team Saxobank-Sungard använder sig av och det jag hittills har sett av kläderna gör mig övertygad om att Italienarna har tänkt till ordentligt när modellen togs fram.

Tröja, jacka och byxor


Väst, dock med långt blixtlås för vår del :-)

Passar på att tacka alla som hjälper oss att göra denna satsning möjlig. Ingen nämnd och ingen glömd, det är många som har dragit sitt strå till stacken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar