7 feb. 2011

Rapport från himlen

Efter ett par dagars tystnad då jag har njutit så mycket att jag rent av har varit lite avundsjuk på mig själv som får uppleva dessa veckor med vintercykling i näst intill svenskt sommarväder känner jag att det är dags att skriva några rader igen. Det hör ju även till saken att jag blev livrädd när Johan hotade med en Jämo-anmälan efter mitt senaste inlägg här på bloggen. Det har heller inte direkt sparats på krutet under första veckan och gubbkroppen har stundtals känts mer än lovligt sliten, detta har medfört att en stor del av kvällarna har gått åt till att hålla kroppen upprätt tillräckligt länge för att kunna skicka in lite energi i form av mat i genom munnen. I dag har det dock varit en välförtjänt vilodag med cykeltvätt, pannkakslunch och ett par timmars ryggläge i solen med lite podradio i öronen och detta gör att man är lite extra sugen på ytterligare en tur med Rytzen i morgon, ser dock tyvärr ut som att det kan bli ett moln på himlen under dagen och möjligen gör detta att kort-kort inte är att tänka på.

Nu känns det som att john Blund är på ingång för att lura mig till söms och det är bäst att lyssna om jag skall orka med att kränka och förnedra mig själv i en vecka till.

Skickar även med lite passdata från lördagen och söndagen för de som är intresserade.

Lördagspasset där jag skrämde upp mig med några 30sekundare.


Söndagspasset där jag körde en gnetintervall på 50 min från korset utanför Orxeta via Sella till Tudons samt en 20 min SST från korset i Parcent upp till restaurangen på toppen.

2 kommentarer:

 1. Hur många mil har du loggat på lägret?

  Tur för dig att DO diskrimineringsombudsmannen fick sparken i veckan, kom 5 cm blötsnö igår... http://www.e24.se/makro/sverige/katri-linna-far-sparken_2588725.e24

  SvaraRadera
 2. Det blir inte så många mil då det knappt finns några platta sträckor. Tror jag ligger på 95 mil hittills och räknar med att få ihop 30-40 ytterligare. I tid blir det cirka 50h totalt.
  Skönt det där med DO, kände mig lite skärrad ett tag :-)
  /Tony

  SvaraRadera