12 feb. 2011

Sista dagen för denna gången.

Nu sitter jag i den jättelika villan för sista dagen denna gång, jag hoppas verkligen att jag får möjlighet att komma hit fler gånger.
Väskorna är redan packade och jag sitter mer eller mindre och väntar på att klockan skall bli tillräckligt mycket så att Trond (husägaren) skall komma förbi och köra mig till flygplatsen.

Jag kan passa på att göra en kort sammanfattning i siffror av dessa två veckor. På grund av att Micke har haft ett knä som har krånglat lite mer än nödvändigt har det blivit mycket ensamcykling och det har i sin tur inneburit en del gnet.

53 timmar, 1400 kilometer och 22000 höjdmeter har jag lyckats skrapa ihop. Nu gäller det att förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt för att föröka nå önskvärt resultat med det.

Igår avverkades det sista riktiga passet här nere och det blev en tur att minnas dels för det fina landskapet och de magiskt fina vägarna i bergen men också för att jag på slutet av passet kände mig riktigt mör. Jag hade planerat för en något plattare runda men på grund av ett par felkörningar halkade det med ett par vassa klättringar som bonus, jag var på några ställen tvungen att hålla drygt 400w bara för att ta mig framåt och det sätter sina spår vill jag lova speciellt med tanke på att jag var halvseg redan innan jag drog iväg på morgonen.
Samtidigt startade jag relativt offensivt för att ta mig till Pego så fort som möjligt utan att för den skull köra livet ur mig och som sagt jag hade ju räknat med lite färre höjdmeter. Samtidigt måste jag passa på att tacka Patrik Dahl för de helt underbara turerna han visade på och som jag annars aldrig upptäckt.
Jag återkommer med en mer ingående rapport när jag kommer hem och har fått smälta intrycken lite. Nu ropas det från köket att maten är på gång så det är bästa att ila så att man hinner få något med.

Här nedan ser ni filen på det sista passet med på slutet något krispiga ben.Ha de så gött
/Tony

2 kommentarer:

  1. Äntligen kan jag börja läsa din blogg igen utan att riskera höjt blodtryck.
    /J

    SvaraRadera
  2. Ja, herregud vilken upplevelse. Maken till fin cykling lär man få leta efter.
    Med tanke på dina nya resultat är det mer risk för mitt blodtryck att läsa din blogg ser det ut som :-)

    SvaraRadera