27 feb. 2011

Tränar igen

Äntligen är jag i gång med träningen igen, det skall erkännas att det fortfarande är lite tomt i musklerna och jag orkar inte trycka på så som jag skulle önska men det kommer nog nu när maten stannar där den skall. Körde mina sex 30s intervaller på Järnhästen idag och det var inte med ett leende på läpparna som de sista sekunderna på varje intervall genomfördes.
Med endast en dag kvar på penicillinkuren känns det ändå skönt att vara på banan och igång med träningen igen, förhoppningsvis dröjer det minst ett år innan jag är sjuk igen nästa gång.

Måndag i morgon och starten på ännu en härlig arbetsvecka, vi skall även hinna med att titta på en ny bil kanske blir det ett byte under veckan om priset blir det rätta. Efter det väntar en sufferfest på Järnhästen och då får jag se om gubbkroppen svara lite bättre.

Till sist lite SRM-data från dagens pass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar