23 feb. 2011

Uppe på åtta.

Jag har varken gett upp bloggandet eller gått under jorden även om det kanske har verkat så de senaste veckorna. Jag skall försöka ge en kortfattad sammanfattning av vad som har hänt sedan senast.

Det är inte bara Jens Byggmark som har varit nere i källaren, grävt lite djupare och vänt, även jag har fått känna på lite av livets baksida under de senaste veckorna. Egentligen började det redan när jag klev ut från Gardemoens flygplats vid hemkomsten från Spanien. En veritabel käftsmäll mötte mig så snart jag klev utanför dörrarna. -28°C visade termometern vilket var allt annat än underbart. Lyckligtvis möttes jag upp av min älskade sambo Terhi vilket värmde desto mer.
Planen var några dagars vila för att sedan köra igång med korta och riktigt hårda pass men efter några dagar killade det lite väl mycket i halsen för att det skulle kunna avskrivas som inbillning. Det var dock inte värre än att det släppte på några dagar så ingen värre skada skedd. Trodde jag!
Då kom den riktiga käftsmällen, magsjuka och en superdeff. Ett par dygn då jag endast kunde läppja på vatten för att inte totalockupera toaletten här hemma sätter definitivt sina spår i både kropp och själ.
Nu känns det dock som att jag är på banan igen och i morgon bör jag kunna vara tillbaka i verkligheten.

3 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka Tony, har saknat dina uppfriskade inlägg så nu ser jag fram emot en strid ström av sådana igen!

  //Porath

  SvaraRadera
 2. Jag skall göra vad jag kan för att hålla tempot på bloggen

  SvaraRadera
 3. Surt med sjukdomar. Och extra surt att den kom direkt efter veckorna i spanien. På´t igen bara så är det snabbt tillbaks.
  /J

  SvaraRadera