5 feb. 2011

Ytterligare en snöfri dag.

Efter gårdagens vila och besök hos naprapat eller vad man skall kalla den stackaren som tog emot mig. Utan någon som helst överdrift var det den absolut sämsta behandling jag någonsin fått, eller ja det var inte ens en behandling. Inte ens när jag själv talade om vilket problemet var och vad som behöver göras för att rätta till det ramlade poletten ner och det var inte språkproblem detta berodde på då de som arbetade där var från vårt kära grannland i väster.
Nog om det, jag orkar inte reta upp mig en gång till på amatörer som till råga på allt vill ta betalt för att inte ha gjort någonting.

Under dagens runda fick jag mycket trevligt sällskap av den store prylbloggaren Daniel Rytz och Patrik Dahl från Cykel Citys veteranlag. Via sms-kontakt hade det varslats om en platt runda och lite beroende på hur en sådan definieras kanske 1971 höjdmeter kan placeras i den kategorin. Riktigt skönt dock att ha med någon som Patrik då han verkade kunna vägarna väldigt bra och Daniel och jag bara kunde flyta med åka åt det håll som det pekades i korsningar och rondeller.


Dagen till ära hade grabbarna stuvat undan sina benvärmare i ett försök att tidigt ordna till en något mörkare nyans på de ännu så länge vintervita benen. Själv var jag långt ifrån lika manlig, klen och frusen värmlänning som jag är.

Förutom mycket trevligt sällskap under turen inkluderades fika i värmande solsken och ett antal riktiga kraftansträngningar som såg till att gubbkroppen fick bekänna lite färg även denna dag.


Det upptäcktes även lite nya fina vägar där det kunde matas på lite både uppför och utför. Utsikten var stundtals helt magnifik och var till och med så att det gick på lite sladd i några kurvor när det jagades på utför och det var inte utan att det stundtals satt ett pojkaktigt flin på läpparna.


Så som sig bör när det är veckans sista arbetsdag innan helgen tar vid avslutades det med traditionellt fredagsmys som naturligtvis inkluderade en tacobuffé från vilken ingen av behövde gå hungrig.

Avslutningsvis kommer här lite siffror från passet presenterade av Garmin och SRM.

2 kommentarer:

  1. Sol, berg och tacobuffé. Jämo-anmälan ligger klar för att postas.
    I Stockholm var det noll grader och snorigt.

    SvaraRadera
  2. Jag lovar att jag skall göra vad jag kan för att få med mig lite finväder hem.

    SvaraRadera