17 mars 2011

Friskis och Sjukis

Skaplig utsikt

Någon form av magsjuka härjar på vårt rum här på Mallorca. Min rumskamrat har tömt sig totalt och ser mer eller mindre ut som en jakthund i kroppen (krya på dig Ole och ta dig en Fernet till frukost). Själv jag är väl heller inte helt 100 men jag är åtminstone på benen och har varit ute under dagen och tagit en solskenstur på cykeln med lite gnetintervaller i några av de backar vi passerade under dagen. Den första kördes uppför "Militärbacken" och där var det efter gårdagens regn så halt att bakhjulet släppte ut ur kurvorna på vägen upp.
Efter en återsamling på toppen begav vi oss iväg mot Andraitx för att åka efter kusten mot Soller via ett litet stopp för fika i Valdemosa. Härliga väger med lagom lite trafik gjorde dagen till en underbar upplevelse.


Delar av gänget som jag tillbringade dagen med


Efter ett kort stopp för att dra på oss lite kläder på toppen av stigningen från Andraitx begav vi oss iväg mot det som de flesta längtade efter. Ett stopp för kaffe och macka i Valdemosa, där var det dock endast 10° och att sitta ute var inte att tänka på även om solen sken och gjorde sitt bästa för att värma oss.


Mätta och belåtna

När det gäller den nya cykeln så har den nu efter några dagar varit med på lite olika typer av cykling och än så länge finns det inget att klaga på. Efter att ha kört på i några utförslöpor och nästan tangerat 80 Km/h så kan jag bara säga att den känns riktigt fartstabil och får bara asfalten torka upp och hinna bli lite varm kanske det kan bli tresiffrigt på hastighetsmätaren innan jag åker hem.

Väl hemma var det några hårdingar som tog sig ett dopp i havet, själv tog jag en riktigt varm dusch.

Målar'n och Gotting tar ett dopp3 kommentarer:

 1. Hej Tony, har du lagt ner denna fina blogg?

  /John

  SvaraRadera
 2. Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

  Thanks!

  Mandie Hayes
  mandie.hayes10@gmail.com

  SvaraRadera